Slamsugning er typisk hurtigt og effektivt

Leder du efter et kompetent firma, som kan tilbyde slamsugning hos dig? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos Bredballe Kloakse​rvice ApS har vi nemlig stor erfaring med området, og derfor kan du trygt vælge os som din næste samarbejdspartner. 

Vi servicerer kunder i og omkring Horsens, Vejle, Løsning, Juelsminde og Hedensted.

Slamsugning er både en hurtig og effektiv metode, som kan bruges til forskellige ting. Vi er et professionelt kloakfirma med veluddannede ansatte, som står klar til at varetage enhver form for kloakservice hos dig. Vi råder over en slamsuger, et kloak-TV og andre redskaber, som gør det muligt for os at løse lige netop din opgave på bedst mulig vis.

Vi har brede kompetencer inden for slamsugning

Hos os er der ingen opgave, som hverken er for stor eller for lille. Vi står altid klar til at rykke ud for at finde den bedst mulige løsning lige efter dine behov og ønsker. Derfor bør du ikke tøve med at kontakte os, hvis du mangler hjælp til slamsugning eller anden form for kloakservice. 

Vi udfører sugning/tømning af bl.a.:

  • ​Samletank
  • ​Olieudskiller
  • ​Pumpebrønd​

​Ved slamsugning tilbyder vi også højtryksspuling det pågældende sted, hvor alt skidt og snavs fjernes. En spuling er en god forudsætning for, at din kloak fungerer helt optimalt. 

Uanset hvad vi skal gøre for dig, så kan du forvente skarpe priser fra 850 kr. i timen ekskl. moms, men inkl. vand og afgifter. 

Kontakt os for at høre om dine muligheder

Ønsker du at høre mere om dine muligheder, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 60 55 01 27 eller på bredballekl@gmail.com, så vender vi straks tilbage.

Vi har desuden en døgnservice, hvor akutte situationer varetages. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bredballe Kloakservice ApS

Snareager 12, 7120 Vejle Øst

CVR: 40198873

Kontakt os døgnet rundt