Kloakspuling udfører vi mange forskellige steder

Er du på udkig efter et professionelt firma, som tilbyder rensning af kloak? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her hos Bredballe Kloakservice ApS varetager vi alle opgaver inden for kloakspuling og kloakrensning både hos private og erhvervskunder. 

Vi kommer typisk i områderne omkring Vejle, Horsens, Løsning, Hedensted og Juelsminde, men kører også gerne uden for disse steder.

Vi har stor erfaring inden for kloakservice, og derfor er vi i stand til at tilbyde kloakspuling flere forskellige steder. Uanset om der er tale om en stor eller lille opgave, så står vi til rådighed. 

Vi udfører typisk spuling af kloak følgende steder:

  • ​Brønde
  • ​Afløb
  • ​Fedtudskillere
  • Septiktanke
  • ​Kloakker

Tæt dialog ved hver kloakrensning

Vores kloakrensning og kloakspuling foregår ved, at vi anvender en højtryksspuler, som rengør kloakledningerne og andet. 

Det er en effektiv metode, som sikrer et godt resultat hver gang. Vi kan også inspicere kloakken for rørbrud og sætningsskader ved hjælp af TV-inspektion, hvis det er nødvendigt.

​Når vi skal udføre kloakrensning hos dig, så kan du forvente en tæt dialog under hele processen. Vi starter altid med at høre om problemet samt dine ønsker, hvorefter vi løser opgaven bedst muligt. Når du samarbejder med os, kan du desuden forvente at modtage en attraktiv pris hver gang.

Kontakt os for flere oplysninger om kloakspuling

Kunne du tænke dig at få flere oplysninger om vores ydelser, priser eller andet, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os.

Vi kan kontaktes på telefon 60 55 01 27 eller på bredballekl@gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi har døgnservice, hvor akutte situationer varetages. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bredballe Kloakservice ApS

Snareager 12, 7120 Vejle Øst

CVR: 40198873

Kontakt os døgnet rundt