Vi tilbyder etablering og tømning af septiktank

Mangler du hjælp til etablering eller tømning af septiktank? Så står vi hos Bredballe Kloaks​ervice ApS klar til at hjælpe dig. Vi har stor erfaring med septiktanke, og derfor kan du med fordel vælge os som din næste samarbejdspartner. Vi kommer typisk hos kunder i og omkring Vejle, Horsens, Løsning, Juelsminde og Hedensted. Dog kører vi også gerne uden for disse områder.

Her på siden finder du et professionelt og pålideligt firma, som står klar til at hjælpe dig med enhver opgave inden for kloakservice. Vi overholder altid alle vores aftaler og garanterer dig holdbare løsninger af høj kvalitet til en skarp pris. Hos os er der ingen opgaver, som hverken er for store eller for små.

Hvad er en septiktank?

En septiktank kaldes også for en bundfældningstank og har til formål at holde slam, papir og andre affaldsstoffer væk fra det spildevand, som udledes fra din kloak. 

For at tanken ikke bliver overfyldt, anbefaler vi, at den bliver tømt en gang om året. Så er du nemlig sikker på, at tanken forbliver effektiv, så skidt og affald sorteres fra spildevandet. Hvis tanken bliver overfyldt, risikerer du, at den løber over, hvilket kan forurene både miljøet og grundvandet. 

Vi tilbyder både professionel etablering af septiktank samt tømning af tanken, når der er behov for det. Vi anvender en slamsuger til tømning, hvor indholdet suges op i lastbilen.

Derefter deler vi affaldet og vandet, så vi kan køre det uønskede slam til et rensningsanlæg, mens vandet pumpes tilbage i tanken.

Kontakt os for at høre nærmere

Ønsker du at høre mere om vores priser og ydelser, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at rykke ud, når du har brug for hjælp.

Du kan kontakte os på telefon 60 55 01 27 eller på bredballekl@gmail.com, så hører du fra os inden længe.

Vi har desuden en døgnservice, hvor akutte situationer varetages.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bredballe Kloakservice ApS

Snareager 12, 7120 Vejle Øst

CVR: 40198873

Kontakt os døgnet rundt